Groen feestje in Hippo 12.

Comments (0) actualiteit

Zondag 21 juli 2013 werd de 100ste editie van de “Tour de France” afgerond met een rit in lijn naar de Champs-Elysees te Parijs. De kaarten waren al voor de start van de laatste rit gelegd. De rit kwam rond 21.30 uur aan onder de Arc de Triomph. Sagan ging met de groene trui naar huis. De Sagan fanclub in de Hippo 12 nodigde iedereen uit in het supporterslokaal om de laatste kilometers samen te volgen op de tv-schermen van Hippo 12.

Zoals het hoort iedereen in het groen, of toch niet ?

Iedereen die in het groen was ontving een gratis drankje. Toen Peter Sagan de groene trui over de schouders kreeg barste het feest los met een heuse Polonaise waar geen hindernis te veel was.

In fotoalbums bij ´albums zomeractiviteiten` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van dit groen Sagan feestje. Klik hier voor de link naar de reportage van het groene feestje in Hippo 12. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string cjMWqM to the field below: