Bredense finaliste Miss Coast Belgium, Ellen De Coster, organiseert ontbijt voor het goede doel.

Comments (0) actualiteit

Donderdag 11 juli 2013  organiseerde Ellen De Coster, finaliste Miss Coast Belgium, in de Groen Hal van Camping Duinenzicht, een ontbijt ten voordele van Breakbaar.  Breakbaar is een initiatief voor jongeren door vzw Rondpunt, die op zich een vzw is die ijvert voor een beter opvang van verkeersslachtoffers. Breakbaar is ervan overtuigd dat vriendschap na een verkeersongeval vanzelfsprekend is. Breakbaar wil jonge verkeersslachtoffers en hun vrienden (14-25 jaar) ondersteunen tijdens de soms moeilijke omstandigheden na een ernstig verkeersongeval.

Ruim 100 personen, waaronder Bredene-Breed, hadden zich voor dit uitgebreid ontbijt ingeschreven en genoten er van. Ellen begeleidde de aanwezigen naar hun plaats en zorgde er samen met de helpers voor dat niemand iets te kort kwam. Het initiatief was alvast geslaagd.

Wil je Breakbaar steunen, surf naar hun website http://breakbaar.be/ voor meer informatie.

n fotoalbums bij ´albums algemeen` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van dit ontbijt voor het goede doel. Klik hier  voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string rJGR8l to the field below: