BK GSM werpen op Bredense strand

Comments (1) actualiteit

Terwijl vele honderduizenden Belgen op 21 juli 2013 zich vergapen aan een circusvoorstelling in Brussel wierpen 1115 andere met een GSM op het Bredense strand en werden ze door  7000 toeschouwers gesteund. Ter hoogte van strandpost 1 vond het BK GSM werpen plaats. Een organisatie van Jim Mobile en voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Think Pink.

In een tropisch klimaat vlogen de GSM door de lucht. In de voorronde werd het vorige record al snel verpulverd met een worp van 81,29 meter.  Kristof Bourgeois was hierdoor al snel zeker van een finale plaats. Deze worp telt wel  niet mee in de finale.

Hans Van Alphen, 4de op de laatste Olympische Spelen stelde een nieuwe discipline voor, het tabletslingeren. De olympiër gooide zijn tablet 54,75 meter ver en dit is beter dan zijn verste worp met de discus.

De verschillende podia zagen er als volgt uit :

Bij de meisjes: Louise Van de Ginste met 39,17 meter – Ann Telemans 38,02 meter – Marie Van Hoofstat 26,21

Bij de jongens: Karim Setta met 59,33 meter – Jens De Pauw met 47,42 meter – Gertjan Van Hacht met 45,89 meter

Bij de vrouwen: Marie De Backer met 38,28 meter – Anna Van Hoofstat met 36,23 meter – Lieslot Ghyselinck met 35,51 meter

Bij de mannen: Dries Feremans met 68,56 meter – Kristof Bourgois met 61,29 meter – Jelle Defoor met 57,77 meter

De Belgische kampioenen verdedigen op 24 augustus 2013  de Belgische kleuren op het Wereldkampioenschap GSM-werpen in Finland.

In fotoalbums bij ´albums zomeractiviteiten` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van dit BK GSM werpen. Klik hier voor de link naar de reportage van het BK GSM werpen. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

One Response to BK GSM werpen op Bredense strand

  1. Magy schreef:

    Met een mojito op ons tafeltje, op het terras van JIM waanden we ons daar ergens in het verre zuiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string zz8NHU to the field below: