108 ploegen strijden voor de GP van Bredene voor petanque.

Comments (0) actualiteit, Petanque Kerlinga

Zaterdag 20 juli 2013 vond in het Paelsteenveld thv Moeder Lambik de 13 Grote Prijs van Bredene voor petanque plaats. 108 ploegen bestaande uit 3 spelers moesten 5 ronden afwerken en dit onder een stralende zon. De wedstrijd begon rond 10.00 uur en duurde tot een stuk na 19.00 uur.

Veel tijd om de pauzeren hadden de spelers niet. Gelukkig zorgt de organiserende petanqueclub Kerlinga dat de spelers zeker geen dorst moeten lijden en omkomen van de honger. Hamburgers, braadworsten en een uitgebreide drankkaart moest er voor zorgen dat ook de innerlijke mens voldoening kreeg.

Thienpondt Andy, Verkerke Dennie en Daelman Marc wonnen deze dertiende Grote Prijs. Tweede plaats was voor het team met Pottier Diego, Kevin en Michael. Kempeneers Noel, Joachim en Vendervoort Tom maken het podium compleet. De bekers voor deze Grote prijs werden geschonken door gemeenteraadslid Dirk Cattoir. Dirk werd bij de uitreiking bijgestaan door gemeenteraadsvoorzitter, Kristof Vermeire, Sportfunctionaris Guy Lams en Jean-Pierre, de voorzittzer van de sportraad.

n fotoalbums bij ´albums Kerlinga` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van deze grote prijs. Klik hier voor de link naar de reportage van de Grote Prijs van Bredene petanque.. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string tlkzDt to the field below: