Catweazle, een nieuwe rubriek op Bredene-Breed.

Comments (0) actualiteit

Sinds kort is er een nieuwe rubriek verschenen op Bredene-Breed. Catweazle is de naam en is terug te vinden boven “In de kijker”. Onder Catwaezle vind je teksten terug die iets scherper, iets duidelijker geschreven zijn zonder een blad voor de mond te nemen. Niet voor de gevoelige lezer.

Catweazle is de naam excentrieke, incapabele, riekende maar vooral ook aandoenlijke tovenaar Catweazle. Op de vlucht voor de Normandiërs belandt hij door een mislukte toverspreuk (hij probeert te vliegen, maar dat pakt heel anders uit) in het England van tweede helft jaren zestig: hij heeft dan 900 jaar door de tijd gereisd.

De schrijver van deze opiniestukken heeft soms wel het gevoel dat men bestuurd als in de tijd van deze excentrieke tovenaar.

Deel dit bericht
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 6lIfLA to the field below: