Walking around the world

Comments (0) actualiteit

De scouts van Noordland Bredene organiseren op zaterdag 2 maart 2013 vanaf 19.00 uur in het scoutslokaal te Bredene een eet en drinkfestijn ten voordele van de uitbreiding van hun lokalen. Deze walking-dinner met drank inbegrepen kost slechts 15,00 euro en kreeg de naam “WALKING AROUND THE WORLD”

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding en bij Luc en Maria Minne via het gsm-nummer : 0474/26.86.50 of 0486/95.46.23

De kapoenen, welpen, kabouters, jonggidsen, jongverkenners, gidsen, verkenners, leiders, medewerkers en sympathisanten van Noordland Bredene danken u voor de steun en hopen u zaterdag 2 maart te mogen begroeten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string DqzJZI to the field below: