Tijdelijk beperkte dienstverlening bib.

Comments (0) actualiteit

Naar aanleiding van een nakende update van het provinciaal bibliotheekbeheerssysteem, zal bibliotheek “De Leestuin” van maandag 18/3 t.e.m. zaterdag 23/3/2013 slechts een beperkte dienstverlening aanbieden. Het zal tijdens deze week niet mogelijk zijn om materialen uit te lenen, in te nemen, te verlengen, of te reserveren, ook niet via de online catalogus.

De dienstverlening zal daarom worden beperkt tot het ter plaatste raadplegen van de collectie en het gebruik van de internet-pc’s.

Ook de openingsuren zullen tijdelijk worden teruggeschroefd. Van maandag 18 maart 2013 tot en met vrijdag 22 maart 2013 zal de bibliotheek enkel open zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op zaterdag 23 maart 2013 is de bibliotheek volledig gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Ti5UCQ to the field below: