Sunparks ontvangt voor de tweede maal kwetsbare gezinnen.

Comments (0) actualiteit

Net als vorig jaar slaan het personeel van Sunparks (voorheen CenterParcs) en Welzijnsschakel De Caproen de handen in elkaar voor een gezinsdag. Op zondag 10 maart 2013 gaan de deuren van het vakantiepark weer wijd open om gezinnen uit kwetsbare situaties een fantastische dag te bieden.

Welzijnsschakel De Caproen herbergt op Bredene-Sas tal van initiatieven die het opnemen voor mensen die het niet zo breed hebben, of een moeilijke periode door maken. Vooral de jongeren van het jeugdhuis Sjarelkot en de vrijwilligers van de voedselbedeling Vincentius werken deze dag uit.

Met dit bijzonder initiatief willen we ouders motiveren om samen met hun kinderen een fijne dag te beleven. We voelen vanuit de sociale situaties in onze buurt, dat vooral kwetsbare gezinnen daar niet toe komen, soms door financiële redenen, maar vaak ook door conflicten binnen het gezin of kortweg tijdsgebrek. Door dat we alles gratis aanbieden -op voorwaarde dat ouder én kind inschrijven- zetten we een dynamiek in gang waarbij de gezinnen hun band onderling weer sterker maken. Dat hopen we althans.

De dag wordt afgesloten met de overhandiging van de cheque om de goede werken van deze welzijnsschakels te belonen. De centen werden bijeen gefietst tijdens een sneukeltocht van het feestcomité in het najaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 1aGfQW to the field below: