Ruim 100 aanwezigen op de N-VA Nieuwjaarsreceptie.

Comments (0) actualiteit

Ruim 100 leden en sympathisanten waren zondag 27 januari 2013 aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van N-VA Bredene. Onder de aanwezigen ook Vlaams Volksvertegenwoordiger, Senator en afdelingspeter Wilfried Vandaele. De Foyer van het MEC Staf Versluys was goed gevuld. De toespraken van de fractievoorzitter Erwin Poppe en Senator Wilfried Vandaele werden met veel aandacht gevolgd.

Verder werden  de nieuwjaarswensen uitgewisseld en werd er met een natje en een droogje gepraat over de toekomst van het Bredens politiek landschap. Alle aanwezigen waren het roerend eens dat er eindelijk echte oppositie zal worden gevoerd in Bredene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string lEwOPN to the field below: