CD&V-Bredene schenkt 250 euro aan Sint-Vincentiusgenootschap

Comments (0) actualiteit

Voor de vierde keer op rij organiseerde CD&V-Ampersand, het feestcomité van de Bredense CD&V, in de maand september een succesvolle rommelmarkt. Intussen maakte het feestcomité er een vaste gewoonte van een belangrijk deel van de opbrengst te schenken aan een goed doel.  Vorig jaar nog ging een cheque naar de vzw Speelschommel, die speelpleinwerking organiseert voor kinderen met ADHD en autisme.

Op de foto van links naar rechts : Sandra Degrande – Pastoor Geert Bamelis, namens de Sint-Vincentiusgenootschap – Wesley Joris – Bianca Gunst – Michel Van Schuerbeek – Rita Beuselinck – Jean-Pierre Chielens – Liesbeth Metsu – Jelle Pyra

Dit jaar schenkt CD&V een boodschappenkarretje ter waarde van 250 euro aan het Sint-Vincentiusgenootschap in Bredene.  Deze vereniging zet zich in voor kansarmen in de gemeente.  Onder meer verdeelt ze op geregelde tijdstippen voedselpakketten aan minderbedeelden.

De overhandiging vond plaats in het kapsalon aan de Dorpsstraat in Bredene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string yO2ULu to the field below: