v.z.w. BONO koos vriend Johan Kindt tot nieuwe “Bredenaar van het Jaar”

Comments (0) actualiteit

Zondagmorgen 17 juni 2012 vond in het MEC Staf Versluys de verkiezing plaats van de “Bredenaar van het Jaar”.  Deze verkiezing is een organisatie van de vzw Bono. Uit de verschillende weekwinnaars werden 20 Bredenaars geselecteerd door het bestuur van de VZW Bono. Het waren Bono-voorzitter Fred Delrue en Bono-secretaris Willy Vanhooren die de twintig namen bekend maakte.

1) Fernand ALLEMAN –  2) Simonna AMEYE, Godelieve DECNEUT en Angela VANWALLEGHEM – 3) Iron BOCKHODT – 4) Chayenne BRYS – 5) Yari COUCKE – 6) Glenn DANGREAU – 7) Peter DE WOLF – 8) Roland DECOUTER Junior – 9) Roger DUMAREY – 10) Bjorn HENDRICKX – 11) Katinka KERCKENAERE – 12) Johan KINDT – 13) Kevin LAPEIRE – 14) Luisa MÜSSELER – 15) Yves QUALY – 16) Pascal RONSSE – 17) Conny ROSSEEL – 18) Saartje SPELEERS – 19) Emmanuel VAN ASSCHE – 20) Christel VANDERWAL


Van de 20 genomineerden waren er slechts 7 aanwezig en werd één genomineerde door iemand anders afgevaardigd. Het was burgemeester Steve Vandenberghe die de top drie bekend maakte.

Op drie eindigde Christel Vanderwal die als voorzitter van de v.z.w. De Speelschommel,  zich met haar vereniging in zet voor een aangepaste speelpleinwerking voor kinderen met ad(h)d en/of autisme. Christel was onlangs te zien in het tv-programma “Hart voor West-Vlaanderen”op Focus. Een absoluut terechte winnaar.

Twee werd Pascal Ronsse, de Bredense militiar die op 27 maart 2012 een vrouw uit ijskoud water redt.Pascal was verontschuldigd en liet zich vertegenwoordigen om de oorkonde in ontvangst te nemen.

De Bredenaar van het jaar werd Johan Kindt bezieler van Twins.

Het hele gebeuren werd muzikaal begeleid door Papy Blues, de Bredense (Brusselse) straatmuzikant die op 28 juli zal optreden op Village goes Crazy. Een receptie sloot deze verkiezing af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string L2oPK9 to the field below: