‘Sound of summer’ opnieuw topaffiche

Comments (0) actualiteit

Op vrijdag 29 juni kunnen alle +16-jarigen de zomervakantie met een goed feestje inzetten. Dan slaat de jeugddienst de handen in elkaar met de Bredense redders voor de 2de editie van ‘Sound of Summer’, dé zomerfuif van het jaar in Bredene!

“Aangezien er dit jaar 2 podia zijn, werd gekozen voor de Snekke als locatie, waar er zowel binnen als buiten kan gefeest worden”, zegt schepen van jeugd Kristien Vanmullem. 2 podia? Ja, dat heb je goed gehoord! Voor de eerste keer is er naast een volwaardige house/electro-line-up ook een drum&bass /dubstep-stage om U tegen te zeggen… Voor deze editie werd ook een dj-contest uitgeschreven, waarbij lokale dj’s een plaatsje kunnen veroveren op het podium. Wil je dus niet enkel lokale talenten ontdekken, maar ook topdj’s als Neon of Kastor&Dice aan het werk zien? Haal dan snel je ticket bij een van de voorverkooppunten (jeugddienst, redders, Billboard, Brooklyn). Tickets kosten 4 EUR in voorverkoop, aan de deur betaal je 6 EUR.

Line-up

House/electro Drum&bass/dubstep
21 tot 22 uur DJ Dylicious Prince Ali
22 tot 00 uur R-Evolution Practical
0 tot 2 uur Neon Kastor&Dice
2 tot 4 uur Steven Yelmet S*** Happens Crew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 9A3KEU to the field below: