Paasfoor gestart.

Comments (0) actualiteit

Vrijdag 30 maart 2012 werd om 18.30 uur de paasfoor officieel geopend door de Bredense kinderen en het gemeentebestuur. Na de groepsfoto, waarvoor het drummen was om er al de fotogeile gemeentelijke politiekers op te krijgen, werden ballonnen opgelaten in de kleur van een zeer sterk groeiende Bredense afdelingspartij.

Na het opladen van de ballonnen konden de aanwezige kinderen een rondje in de buggy’s of lekker botsen in de botsautootjes. De enkele schepenen leefden zich uit in het schietkraam. Prins Kloppertje liet het alvast niet aan zijn hart komen en smulde verder aan zijn frietjes.

De paasfoor is nog dagelijks de bezoeken en dit tot en met zondag 15 april 2012.

In fotoalbums bij ´albums algemeen` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden. Klik hier voor de link naar de fotoreportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string PJXHM1 to the field below: