Glenn is jaar lang Merelburgemeester

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 6 augustus 2011 vond voor de 8ste maal het buurtfeest van de Merelstraat plaats. 40 straatbewoners maakte er ondanks het minder goede weer een dag vol plezier van. Met een barbecue en een spelnamiddag. Voor de kinderen was er het springkasteel. De oudere streden voor de titel van Merelburgemeester. Aan de hand van drie proeven : Boogschieten, Balwerpen en een sportieve estafette werd de man/vrouw met de meeste punten voor een jaar de ‘Merelburgemeester’

Glen De Buf van het nummer 45 werd de winnaar en mag dus een jaar lang over de Merelstraat heersen.

In fotoalbums bij ´albums zomeractiviteiten` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden. Klik hier voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Lw8Ung to the field below: