Eva Vandemeulebroucke kiest voor Bredene.

Comments (0) actualiteit

Op 19 december 2010 hebben we Bredense N-VA afdeling officieel boven de doopvont gehouden. Met een  enthousiast en hardwerkend maar tijdelijk ‘oprichtings’-bestuur groeide N-VA Bredene. Op zondag 20 februari 2011 werden er -zoals de statuten van N-VA het voorschrijven-, bestuursverkiezingen gehouden. In het zaaltje van de ‘Blauwe Sluis’ is het voorlopige bestuur herverkozen en werd het nieuwe bestuur verder uitgebreid met enkele nieuwe bestuursleden.

Eén van die nieuwe bestuursleden is Eva Vandemeulebroucke. Voor de Vlaamse verkiezingen van 2009 en de afgelopen federale verkiezingen haalde Eva een schitterend resultaat binnen voor de partij. Vorige week besliste ze dan ook om mede haar schouders achter het Bredense N-VA-bestuur te zetten. Ze deed hiervoor al ervaring op in het bestuur van Oostende en sloot zich ook aan bij het arrondissementeel bestuur Oostende-Veurne-Diksmuide.’

Samen met de andere bestuursleden ziet Eva de noodzaak in van bestuurlijke vernieuwing in Bredene en is ze dan ook van plan om mee te bouwen aan een degelijk en eerlijk programma waarmee de partij naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 kan trekken. Haar lokaal engagement combineert Eva met een drukke agenda. Naast haar zelfstandige activiteit als o.a. lesgever Nederlands, volgt ze ook een opleiding aan de Universiteit van Gent voor het behalen van haar masterdiploma in de Taal-en Letterkunde. 

Van Links naar Rechts : Erwin Poppe, Dirk Cattoir, Kris Opdedrynck, Gregory Deseck, Lieve De Stickere, Eva Vandemeulebroucke, Jan Defurne, Steven Bovijn, Triphon De Meulenaere

Het nieuwe Bredense N-VA-bestuur is  voor de komende drie jaar is als het volgt samengesteld :

Voorzitter : Kris Opdedrynck – Ondervoorzitter : Erwin Poppe – Secretaris, Communicatieverantwoordelijke en webbeheerder : Dirk Cattoir – Penningmeester : Dorinda Borny – Ledenadministratie : Steven Bovijn – Jong N-VA : Gregory Deseck – Organisatieverantwoordelijke : Ingrid Bulteel – Adjunct Organisatie verantwoordelijke : Lieve De Stickere – Bestuursleden : Eva Vandemeulebroucke – Jan Defurne en Triphon De Meulenaere

N-VA Bredene is  vanaf vandaag, zondag 20 februari 2011, ook online terug te vinden via www.n-va.be/bredene . Weldra valt ook de eerste huis-aan-huis folder in de Bredense brievenbussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 3mIK9K to the field below: