Sluitfeest zet punt achter petanqueseizoen

Comments (0) Petanque Kerlinga

De Bredense patanqueclub Kerlinga zette zaterdag 28 augustus 2010 een punt achter hun seizon. Dit gebeurde door het traditionele sluitfeest. Tijdens dit sluitfeest worden de bekers van de laatste clubkampioenswedstrijd uitgereikt maar ook de trofeeën voor het eindklassement. De vierde clubwedstrijd werd gewonnen door Latchoomun Maurits voor Van Dyck Freddy en Van Camp Michel. Marc en Rita waren de schenkers van deze trofeeën.

De mooie trafeeën voor het eindklassement werden gesponsord door de Bredense sportraad. De de voorzitter van deze sportraad, Willy De Keyzer kwam persoonlijk deze trofeeên uitreiken. Willy werd bijgestaan door de gemeentelijk sportfunctionaris Guy Lams. Van de 159 leden die de vier wedstrijden speelden werd Capobianco Pelegrino 10de. Marc Neyt eindige op 9 en Mari -France Donfut op 8.Alain Deroy en Guy Dumoulin werden respectievelijk 8 en 7. De top vijf werde gevormd door de volgende spelers : Serge Manouvrier werd 5, Christine Gloire werd 4, brons was er voor Michel Van Camp, zilver voor Guillaume De Meyer en Filippo Catura werd de eindwinnaar van het clubkampioenschap. Alle spelers ontvingen nog een zeer mooie natuurprijs.

Na het plechtige moment werd het feest ingezet met een overheerlijke maaltijd van traiteur Marc Standaert uit Ichtegem. het geheel werd afgesloten met dans en plezier.

In fotoalbums bij ´albums Kerlinga` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van dit sluitfeest. Klik hier voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string bTD9Pn to the field below: